地獄少女 / Hell Girl ♥


Gah. Foki skrev att hon skulle titta på K-On och då började jag tänka på när jag nördade anime. Ska nog fråga kusinen om jag får låna Elfen Lied. Var längesedan jag såg den. Visst, Lucy kan vara rätt irriterande när hon har minnesförlust.. Men gawd she's hawt när hon whoopar ass.

Men mest av allt är jag sugen på att fortsätta kolla på Jigoku Shoujo / Hell Girl. Jag hann aldrig se mer än fem-sex avsnitt men jag finner mig själv tänka tillbaka på serien. Ai Enma är så jävla vacker och hela serien är så jävla snygg. Måste få tag på, nu.
Enma Ai's Hope by xjennyferx

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

Att vara en stor bloggare idag handlar om att man ska vara så bitchig och blond som möjligt..Enligt mig är det fan idiotiskt!En stor blogg ska ha något värde,och en betydelse.Jag skriver en blogg,som handlar om självförtroende .Skriver om hur man bla kan hjälpa en kompis med dens självförtroende .Men jag tar upp saker som hur du tacklar grupptryck och alkohål .Men också komplex & anorexia . Skriver också om mobbing...Hur du tacklar det,eller va du ska göra om du ser någon bli mobbad osv.Även om du har bra självförtroende,så tycker jag att du ska kolla in den hära bloggen eftersom den är en vettig och viktig blogg som borde få synas.Mitt syfte är inte att bli känd bloggare,utan att hjälpa andra eftersom jag själv hade självmordstankar pga mitt dåliga självförtroende ( som idag är jätte bra)

Om du gillar den,lägg järna till den i bloglovin! Jag gör de samma,om du gör de <3ha de så himla bra,

kram från JUNO - http://jjuno.blogg.se

2009-09-18 @ 23:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om Emelie Joy

Jag är 20 år och jobbar som illustratör, webutvecklare och barnvakt. Det här är min virtuella dump där jag lägger upp saker jag hittar på da intrawebz samt illustrationer jag jobbar med. Och livet .^,^.

RSS 2.0